Szolgáltatások

A City Residence hotelben megpróbáljuk bebiztosítani a maximális kényelmet, ügyelve emellett minden vendég egyéni szükségletére. A mi célunk az, hogy Ön otthon érezze nálunk magát, épp ezért állandóan javítjuk a szolgáltatásainkat és különböző újdonságokkal rukkolunk elő. Az egyik ezek közül a „Párna menü“ is.

 

Pillow menu

A City Residence hotelben örömmel nyújtjuk a kényelem legmagasabb osztályát.

Olvass tovább

A klasszikus párnákon kívül, amelyeket minden apartmanunkban megtalálnak, a széles kínálatunkból választhatnak. Amennyiben azonban az itt tartózkodása során úgy dönt, hogy a kiválasztott párnaként a sajátját szeretné, a megrendelését megoldjuk Ön helyett, és a párnát egész az ajtóig szállítjuk ki.

Baby friendly

A Hotel City Residence-ben örömmel fogadjuk a legkisebbeket is.

Olvass tovább

A gyermekeiknek gyerekágyat, székecskét, kádacskát, játékokkal teli Toy box-ot, kifestőket és társasjátékokat biztosítunk. Kérésre megőrzést is tudunk biztosítani.

Eco Friendly

Annak ellenére, hogy a szálloda a City Residence első osztályú szolgáltatást a vendégek, igyekszünk is megnyitni egy környezetbarát, amely alapján már elfogadott számos új környezetvédelmi intézkedések és a bevezetett “. Zöld programot.

Olvass tovább

 • Minden apartman található Hostel, hogy a törölközőt és az ágyneműt cserélt kérésre
 • Igyekszünk legjobb tudásunk szerint a környezetbarát tisztítási módszerek területeken a szállodában (tisztítás gőztisztító), így csökkentve a vegyi anyagok minimálisra
 • Minden apartman a vendégek képesek szabályozni a légkondicionáló és fűtés egyénileg
 • Igyekszünk legjobb tudásunk szerint, hogy korlátozza az eldobható termékek, élvezni ellátási csomagok és visszaváltható csomagolás
  a szállodában, izzólámpák és hosszabb élettartam
  gyorsan mozogni a városban, ajánljuk kerékpárokkal szállást biztosítani a vendégek számára ingyenes
  elfogyasztott textilek szentelni jótékonysági
 • City Residence hotel nemdohányzó

Pet friendly

A jó magaviseletű kutyákat és macskákat is örömmel fogadjuk a City Residence hotelben.

Olvass tovább

Az Ön kis házi kedvenceinek az apartmanba egy vízzel teli edénykét, valamint az ürülékre higiénikus zacskókat készítünk. Kérésre biztosíthatunk állatorvosi ellátást, vagy a kis kedvenc sétáltatását.

A háziállat tartásáért a pótdíj 5€/nap, amely összegből a Hotel City Residence 100%-ot a Malá Farma-Kis Farm nevű Kassa melletti menhelynek ajánl fel.

Egészségügyi ellátás

Olvass tovább

Ön a legjobb helyen jár. Mi egy központja a modern non-invazív diagnosztikus és terápiás. Kínálunk új precíziós technológia, hogy felfedje a legkisebb veszélyt. Mi lehet észlelni fokozott kardiális események, időben patogén keresse rákos sejtek, vagy a gyulladásos folyamatokat. Egy új módszer elvei alapján molekuláris stream a nitrogén-oxid, az úgynevezett Vitara NO-terápia, kezelésére nem gyógyuló sebek, reuma, periodontális betegség, pikkelysömör, ekcéma, baleset feltételek, a diabéteszes láb szindróma, láb fekélyek és egyéb .. Vitare

Golf

Olvass tovább

A Alpinka egy “kicsit”. Mindössze 8 km (15 min.) Autóval a Kassa központjában. Ez található le a fő mozog, így nem lesz probléma a forgalmas. Meg van egy tapasztalt, profi csapat, három profi oktatók, éves tapasztalattal, kiváló, nem csak sportlétesítmények. Minden mező igényel év munka és karbantartási, hogy a zöldek voltak jó szinten. Játszótér Alpinka az 5 év után a modern közlekedési kifejezve, a legjobb állapotban. 9-lyukú pálya rövidebb, de annál intenzívebb a játék. Természeténél fogva nem csak kezdők számára ideális alevýborne golfozni szakmai és PGA európai turnét. Több mint 300 tagja a klub azt jelenti, hogy mindig van kivel játszani.
Golf Aplinka

Biliard

Bicykle
Egyéb hotel szolgáltatások:

welcome drink, egy üveg minőségi bor, kávé- és tea szolgáltatás, reggeli az apartmanba, fénymásolás, fax és iratok nyomtatása, expres check in/out, magánparkoló, belföldi és külföldi nyomtatott sajtó, hajszárító, DVD kölcsönző, WIFI csatlakozás, nappali takarítószolgálat, vasaló és vasalódeszka, frissítők, 15%-os fogyasztási kedvezmény a hotel kávézójában, biliárd, bicikli kölcsönző, hotel orvos, csomagmegőrző, értékmegőrző, rendezvényekre való jegyek rezerválása és megvásárlása, autókölcsönzés közvetítése, taxi szállítás közvetítése.

 

Átlag feletti fizetett szolgáltatások:

mini bár, ruhatisztító, a repülőtérrel és állomásról a hotelba való szállítás, mosás és vasalás, szobaszerviz, masszőr és kozmetikus, gyermekfelügyelet